Computersupport Apeldoorn is een partner in uw ICT advies. U zult zich afvragen wat voor advies en waarom advies?

wegwijzer

  • Advies bij aanschaf- en vervanging van uw computer- en media-apparatuur. U moet dan denken aan bv. desktops, laptops, tablets, en mediaplayers.
  • Advies bij netwerk- en externe opslag mogelijkheden. Bv. Bekabeling, modems, (wifi)routers, switches, extenders, back-up mogelijkheden en servers.
  • Advies bij uw toekomstige software. Welk Operating System gaat u gebruiken, wordt het Windows , kiest u voor Mac OS X of toch maar Linux of Android? U krijgt van ons een op uw situatie toegesneden objectief advies, wat past het beste in uw situatie. Dit gaat ook op, voor uw officeprogramma’s.
  • Mocht u een startende ondernemer zijn, kunnen wij u helpen om de eerste stappen te zetten in uw zakelijke automatisering en marketing. Wij hebben hiervoor diverse partnerships met o.a Snelstart en Mindtime Backup;
  1. SnelStart biedt factuur- en boekhoudprogramma’s voor ondernemers en administratiekantoren.
  2. Mindtime Backup is de online back-up-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. U verliest nooit meer uw kritische bedrijfsgegevens. De totale automatische online back-up voor het hele kantoor of voor één laptop.
  • Waarom? Computersupport Apeldoorn heeft jarenlange ervaring in het adviseren van de mogelijkheden die er bestaan in ICT oplossingen, zodat u hierover niet verder hoeft te onderzoeken.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op, voor een snelle afspraak bij u op locatie.