Nieuwe laptops op voorraad !

Heb je een laptop nodig voor school of voor werk, dan is de Toshiba Tecra een goede keuze voor u !

 

De Toshiba Tecra is een stevige en snelle laptop voor al uw werk, collega’s en klanten mailen, word documenten bewerken en presentaties maken kan makkelijk op deze laptop.

De laptop is 14 inch en is makkelijk mee te nemen in uw tas naar werk of naar school.

  • Full HD 1920X1080 IPS scherm.
  • 4 GB aan geheugen. Uitbreidbaar tot 16 GB
  • een 128 GB SSD
  • Intel® Core™ i5-processor.

 

 

Gemaakt voor mobiel zakelijk gebruik

Met de Tecra Z40-C kunt u overal zaken doen. Deze zeer robuuste en vanaf 1,47 kg wegende laptop is de ideale reispartner. Zelfs zonder een uitgebreide accu kunt u tot 12,5* uur doorwerken zonder op te laden. En als u buiten in de zon zit, hebt u geen last van schitteringen op het niet-reflecterende full hd-scherm van 35,6 cm (14″). Zo kunt u op kantoor of daarbuiten op uw gemak e-mails typen of documenten maken, en dankzij het verlichte toetsenbord zelfs bij weinig licht.

 

 

 

 

 

U kunt erop vertrouwen

De zeer duurzame Tecra Z40-C is ontworpen om bestand te zijn tegen de druk van zakelijk gebruik en te voldoen aan de kwaliteitsnormen van Toshiba.Een morsbestendig toetsenbord helpt uw gegevens te beschermen tegen gemorste vloeistof (maximaal 30 ml).U hebt drie minuten om uw gegevens op te slaan en af te sluiten.

 

Veilig en eenvoudig te beheren

Met de vingerafdrukscanner en de smartcardlezer kunt u zich snel en veilig aanmelden op uw pc en de 3D-sensor beschermt uw gegevens bij een val van uw laptop.